بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد شوکولوگو کاملا محفوظ می باشد

تفاوت Cocoa با Cacao چیست؟

تفاوت Cocoa با Cacao چیست؟
چکیده این مطلب : انتشار : 1399/05/18 0 نظر

 

اگر به بسته‌های محصولات کاکائویی(شکلات، و به خصوص پودرهای کاکائو) توجه کرده باشید، احتمالا به دو نوع نوشتار انگلیسی از کلمه کاکائو، روبرو شده اید: Cacao  و Cocoa.

 

 

 

این سؤال پیش می آید که این تفاوت تنها در نوشتار است یا نه تفاوت این دو عمیق تر است؟ در جواب به این سوال باید گفت، این دو ماده هر دو در ظاهر یکسان به نظر می رسند، هر دو از لوبیای کاکائو بدست آمده اند. تفاوت این دو تنها در روش فرآوری‌شان است. اگر بخواهیم یک پاسخ کوتاه به این سوال بدهیم: باید گفت پودر Cocoa با روش سنتی برشته شده و در دمای بالا فراوری شده است در حالی که پودر Cacao با روش‌های سردکردن و در دمای پایین فرآوری شده است.

cocoa-cacao-01

آنچه اکثر ما با آن سر و کار داشته‌ایم و در پخت شیرینی، کیکها و شکلات داغ استفاده کرده‌ایم پودر Cocoa است. Cacao دانه‌ای است لوبیا شکل که شکلات از آن ساخته شده. Cacao در صنعت شکلات سازی و در بین گیاه‌شناسان جایگاه خاصی دارد. به طوری که اگر فردی در صنعت شکلات سازی از کاکائو صحبت کند منظور او حتما Cacao است که ممکن است به فرم پودر یا گیاه آن در نظرش باشد.

شاید به نظر برسد که دانستن تفاوت این دو ماده اهمیت ندارد، اما باید گفت از آن‌جایی که Cacao به لوبیای خام کاکائو اشاره دارد (ممکن است پودر شده باشد) که برشته نشده است و Cocoa به دانه کاکائویی که برشته شده است اشاره دارد و وقتی کلمه Cacao را بر روی بسته بندی شکلات می‌بینیم، به این معنی است که محصول با کمترین فرآوری و بدون افزودنی تهیه شده است. اغلب این شکلات‌ها به عنوان شکلات های وگان (مناسب افراد با رژیم غذایی گیاهی) در بازار عرضه می‌شوند. از طرف دیگر کلمه Cocoa، اغلب روی بسته‌های شکلات بار (تخته‌ای) و یا پودرهای کاکائو دیده می‌شود.

cocoa-cacao-02

مطالعه این مقاله پیشنهاد می شود :  شکلات خوشمزه اروپایی

 

احتمالا این سوال برای شما پیش آمد که آیا Cacao ماده خام است و ارزش غذایی بالاتری دارد؟ جواب این است که اگر در این‌جا منظور از کلمه خام، فرآوری و گرمادهی کم‌تر لوبیای کاکائو نسبت به روش‌های سنتی است؛ بله Cacao ماده خام است. در این روش فرآوری کاکائو، آنزیم‌ها حفظ می‌شوند و ساختار مولکولی تغییر چندانی نمی‌کند و ظرفیت‌های آنتی‌اکسیدانی آن حفظ می‌شود. البته باید گفت برای اینکه با اطمینان بگوییم کاکائو برشته نشده ارزش غذایی بالاتری برای انسان دارد، باید تحقیقات بیشتری شود، همانطورکه آنتی اکسیدان‌های هویج در حالت خام کمتر جذب بدن می شود.  

البته این دو ماده متفاوت تنها در زبان انگلیسی کلمات متفاوتی دارند، در بیشتر زبان‌ها از جمله زبان فارسی به هر دو ماده کاکائو گفته می‌شود.

 

منابع :

www.healthyhappylife.com

www.thespruceeats.com

_____________________________

شوکولوگو تولیدکننده شکلات با طرح دلخواه می تواند شکلات سفارشی شما را با طرح و نوشته دلخواه شما تولید کند. بسته بندی های شیک و ماندگار ما بهترین هدیه برای عزیزان شما خواهد بود. همچنین عرضه شکلات تبلیغاتی برای تبلیغات سازمان ها و برندها از سایر خدمات شوکولوگو است. همین الان طرح دلخواه خود را آنلاین سفارش دهید

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 1

جدیدترین مقالات